Din dröm är vårt mål

När du anlitar oss för ditt byggprojekt så väljer du en snickare som går in i det med helhjärtat engagemang. Vi börjar med ett samtal där du får presentera din vision för oss och så tar vi det därifrån. När vi har fått klart för oss vad det är du är ute efter så ger vi dig en offert och en plan för hur arbetet kan läggas upp. Din vision är vår utgångspunkt och vår målbild på samma gång, det är den vi arbetar för. Önskar du en kunnig, erfaren och engagerad snickare i Linköping så gör du rätt i att välja oss.

Stolta hantverkare

Vi är mycket stolta hantverkare och levererar aldrig något som vi själva inte känner oss helt nöjda med. Kvalitet är vårt främsta ledord och en nöjd kund ett måste för att vi ska känna oss nöjda med vår insats. Som professionella yrkesmän arbetar vi enligt gällande praxis - professionellt i alla steg. Givetvis är vi mycket noggranna med förebyggande säkerhetsåtgärder när vi arbetar, för allas trygghet. Väljer du oss som din snickare i Linköping så väljer du ett brett, kvalificerat och licensierat snickeri med möjlighet att anta alla typer av uppdrag inom bygg, renovering och snickeri.

RUT

RUT ger dig som ska bygga om, bygga till eller renovera i ditt hus, bostadsrätt eller sommarstuga rätt till ett generöst avdrag på arbetskostnaderna. Hur mycket man får dra av beror på hur ens inkomster ser ut, men det är ganska högt i tak. Hör med oss så berättar vi mer - och vi hjälper dig gärna med din ansökan.