Nybyggnation

En av fördelarna med hantverksyrket att man får arbeta med omväxlande uppgifter. Att få bygga helt nya saker, allt från hela hus till enstaka möbler, är en ynnest. Det ligger säkert lite i människans natur att vilja bygga och skapa med händerna och som snickare tillgodoser man detta behov på daglig basis. Vi hjälper dig att uppfylla din dröm om ett nybyggt hus, en gäststuga på tomten eller ett specialdesignat köksbord med tillhörande stolar. Du kommer med visionen och vi säkerställer förverkligandet av den.

Renovering

Allting känns fräscht när det är nytt men ingenting håller för evigt. När man äger ett hus eller en bostadsrätt så har man alla möjligheter i världen att renovera det precis så som man drömmer om. Vår arbetslinje går ut på att i stort sett allting är möjligt. Vi river ut det gamla i allt från kök till badrum, sovrum och altan och hjälper dig sedan att skapa den atmosfär du önskar.

Ombyggnation

Ombyggnation är ett kapitel för sig. Som din snickare hjälper vi dig att förvandla en altan till ett vardagsrum; ett sovrum till ett badrum eller ett garage till en gäststuga. Det mesta är görbart idag och låter man fantasi och kreativitet leka fritt så kan man skapa helt otroliga saker. Vi finns här för att förverkliga din dröm.

Heltäckande service

För att göra ditt liv lite enklare erbjuder vi ett brett utbud av tjänster. Vi har kvalifikationer i vårt snickeri som sträcker sig bortom de traditionella uppgifterna för en snickare och vill du ge dig i kast med ett projekt av mer omfattande slag så kan vi tack vare finfina samarbeten med andra firmor här i Linköping erbjuda helentreprenad. Vår heltäckande service gör det enklare för dig att snabbt och smidigt nå det slutrersultat du önskar.